2/11/14

CD ELDENSE | Moviments

TEMPORADA 2014-2015
26 d'agost
L'Eldense ha ampliat la seva plantilla amb els fitxatges del porter Richi Paz (Villarreal B), el defensa Samu (Vikingur) i els migcampistes George (Almería B) i Paulinho (Cádiz).

18 d'agost
Altes a un Eldense que arriba als 18 efectius (per bé que mai se sap si pot pujar o baixar). Ahir, els alacantins oficialitzaven l'alta del davanter madrileny Quini. Aquest vespre, coneixíem via el periodista local Miguel Santiago el fitxatge del central Pepe Mora, que arriba procedent de l'Alavés.

13 d'agost
Tal com informava aquest matí El Récord, l'Eldense ha reforçat l'eix de la seva defensa amb l'arribada del central Diego Bardanca, que l'any passat era al Recreativo B de Tercera Divisió. També actualitzem la plantilla de l'equip de Fran Yeste amb la fitxa del central bilbaí Mikel Fernández.

9 d'agost
Autèntica revolució en un Eldense que en els darrers dies ha prescindit dels serveis de Crespo, Carlos Martín i Tabares, que eren a l'equip l'any passat i de Fonte i Pato, que havien signat a inicis de pretemporada. A més, el director esportiu Mario Rosas penja les botes. Per contra, l'Eldense ha fitxat el davanter canari Jefté Betancor procedent del Tenerife B.

30 de juliol
Al dia l'Eldense amb el fitxatge de Pato (Atlético C).

15 de juliol
L'Eldense ha començat la pretemporada amb una nova incorporació. Tal com anunciava ahir El Récord, el lateral extremeny Juanjo Chavalés és nou jugador d'un Eldense que finalment no comptarà amb José Fran.

12 de juliol
Tal com publica avui el Diario Información, l'atacant Sergi Guardiola, l'any passat al Novelda, es convertirà en el cinquè fitxatge de l'Eldense de cara a la temporada vinent.

7 de juliol
El Récord del Vinalopó anunciava dissabte la incorporació del migcampista argentí Pablo Vivancos, que la darrera temporada i mitja ha jugat a l'Orihuela.

3 de juliol
L'Eldense ha tancat ja les tres primeres incorporacions que reforçaran el bloc continuïsta que permeten les 14 renovacions executades. El migcampista Pablo Redondo, l'atacant Luís Doménech (Yeclano Deportivo) i el davanter Rubén Fonte (Levante B) arriben per completar la plantilla que dirigirà el biscaí Fran Yeste.

22 de juny
Dia de felicitat a Elda. Ahir dissabte, el Club Deportivo Eldense retornava a Segona B després del seu descens fa set temporades. Va ser al segon intent, després d'un cruel desenllaç fa un mes a Marbella. A la segona eliminatòria, els de Sergio Egea van fer fora del camí l'Arandina i ahir, després del 0-0 de l'anada a Sant Francesc, el Deportivo vencia el Formentera per 2-1 i es convertia de ple dret en nou equip #2bg3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada