2/11/14

UE CORNELLÀ | Moviments

Actualitat | Moviments | Estadi | Plantilla

TEMPORADA 2014-2015
6 de gener
El Cornellà feia oficial ahir dilluns que el davanter Josele rescindia el seu contracte amb l'entitat per incorporar-se al Santfeliuenc, equip del qual procedia quan va fitxar pel Cornellà l'estiu passat. En Lliga, Josele 

3 de gener
Avui dissabte, el Cornellà ha anunciat que ha rescindit el contracte d'Antonio Trujillo, davanter del conjunt verd que no ha gaudit de massa minuts des de la seva arribada. El futbolista mallorquí ha jugat 179 minuts en 11 partits de Lliga, tots com a suplent.

29 de desembre
Els verds acaben d'anunciar que el migcampista Joaquín García causa baixa del Primer Equip. Havia disputat 4 partits de Lliga; 187 minuts , cap gol i cap targeta groga. És la segona baixa al Cornellà, després que el passat dimarts el FC Santboià anunciés la incorporació del fins ara jugador verd Luís Gaudioso.


31 d'agost
El Cornellà anunciava ahir diumenge l'arribada del davanter Antonio Trujillo, que torna al grup 3 després d'una aventura de mig any al Barakaldo.

28 d'agost
Novetats en un Cornellà que ahir anunciava la cessió d'Iván Romano a la Montañesa i que aquest dijous feia oficial la incorporació del lateral Pere Martínez (Espanyol B).

13 d'agost
Ahir el Cornellà va anunciar la baixa del davanter Rubén Negredo per incompatibilitat laboral.

9 d'agost
El Cornellà anunciava aquesta setmana la incorporació de Joaquín García, que les últimes temporades ha defensat la samarreta del Badalona.

21 de juliol
El Cornellà ha anunciat fa uns instants la incorporació del migcampista Xavi Boniquet, que la temporada passada va ser al Badalona.


15 de juliol
Tot i que encara no han signat el contracte, el Cornellà anunciava ahir dilluns l'acord verbal amb Rubén Negredo, davanter centre procedent del Badalona.

1 de juliol
Seran finalment 11 els jugadors del Cornellà que vestiran la samarreta verda a #2bg3. El darrer, el lateral Israel Delgado. El madrileny compartirà vestidor amb el central Borja López, procedent del Levante B. Per contra, el punta Manu Balda abandona la disciplina del quadre del Baix Llobregat.

23 de juny
Amb Manu Balda i Israel com a únics jugadors de l'equip de l'ascens pendents de conèixer el seu futur, l'única renovació respecte la darrera actualització és la del davanter Óscar Muñoz. D'altra banda, són quatre els fitxatges que han fet els verds: el porter Segovia (Rubí), el lateral Arnau Tobella (Alavés B), el migcampista Sergio Gómez (Badalona) i el davanter Álex Gallar (Terrasa). A més, el defensa Iván Romano puja del Juvenil A al Primer Equip.

4 de juny
El Cornellà continua embastant la plantilla pel curs vinent i ha anunciat sis renovacions més com són les dels defenses Martí Tapia i Xavi Pelegrí i les dels migcampistes Dani Martí, David García, Luís i Xemi. D'altra banda, també es coneixen els noms de sis dels jugadors que no seguiran l'any vinent al Cornellà.

3 de juny
Ja són tres els jugadors que han renovat pel Cornellà i que jugaran amb els verds a Segona B. El porter Íñigo encetarà la seva setena temporada amb els cornellanencs; també són set les temporades que el migcampista Pep Caballé haurà defensat la samarreta verda, mentre que el lateral Joel Marín viurà la seva tercera temporada al club. De tots tres, nomçes Íñigo sap què és jugar a Segona B.

30 de maig
Fa un parell de dies, el Cornellà feia oficial la renovació del seu entrenador, un Jordi Roger que encetarà la seva quarta temporada a Segona Divisió B.

26 de maig
Ahir la UE Cornellà aconseguia per primer cop a la seva història l'ascens a Segona Divisió B. En la seva tercera fase d'ascens i, en aquest cas, al primer intent, l'equip de Jordi Roger eliminava l'Izarra per un global de 4-2. Així ho explicàvem amb fotos, vídeos i sensacions a la web Tercera.cat de l'amic Roger Sánchez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada